Over mij

Mijn naam is Sonya, moeder van een prachtige dochter en trotse eigenaresse van Virtual Care. Ik heb Kaapverdische roots, wat er mede voor zorgt dat ik een echte liefhebber ben van zon en natuur. Naast vrij zijn, kun je mij ook blij maken met Netflix en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Ontzorgen zit in mijn genen. Als kind zijnde was ik altijd al creatief met mijn gedachten bezig. En nu zoveel jaar later is deze creativiteit uitgegroeid tot kwalitatieve en innovatieve support mogelijkheden.

Ik geloof niet in het aanleren van theorieën, tenzij ik daar het praktisch nut van inzie. Zie mij als jouw sparringpartner, achtervang en rechterhand.

Ik help jou ondernemen op jouw manier!  

Virtual Care

Ben jij die bevlogen ondernemer die efficiënt en effectief wilt ondernemen? Dan ben je bij Virtual Care aan het juiste adres. Virtual Care biedt ondersteuning aan groeiende ondernemers, het MKB en grote organisaties. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk afkomstig uit het bedrijfsleven, advocatuur en non-profit branches.

Naast het bieden van ondersteuning werken wij ook vanuit een samenwerkingsverband. Mocht het nodig zijn en uiteraard in overleg kunnen wij een advocaat en/of een notaris betrekken. Terwijl jij je focust op de business, focussen wij op de rest.

Klik hier voor de diensten.

Samenwerken

 

Missie 

Virtual Care staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Door samen te werken aan effectief samenwerken, gaan we samen voor efficiëntie, structuur en groei. 

Visie

Een samewenrking met ons is meer dan alleen uitvoering. Zie ons als jouw sparringspartner, achtervang en rechterhand. Ons doel is jou ontzorgen met als doel bijdragen aan het succes van het bedrijf.

 

 

Succesvolle support lever je door ervaring, maar in eerste plaats vanuit je persoonlijkheid!

Sonya

Neem voor meer informatie contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.