Over mij

Mijn naam is Sonya, eigenaresse van Virtual Care. Ik heb Kaapverdische roots, wat er mede voor zorgt dat ik een echte liefhebber ben van zon en natuur. Naast vrij zijn, kun je mij ook blij maken met Netflix en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Ontzorgen zit in mijn genen. Als kind zijnde was ik altijd al creatief met mijn gedachten bezig. En nu zoveel jaar later is deze creativiteit uitgegroeid tot kwalitatieve en innovatieve support mogelijkheden.

Ik geloof niet in het aanleren van theorieën, tenzij ik daar het praktisch nut van inzie. Zie mij als jouw sparringpartner, achtervang en rechterhand.

Ik help jou ondernemen op jouw manier!  

Virtual Care

Virtual Care biedt ondersteuning aan starters, business owners en organisaties. Wij ondersteunen en begeleiden vanuit verschillende invalshoeken. Van zakelijke en juridische dienstverlening tot aan meedenken en herinrichten van de (bedrijfs)processen. Onze klanten zijn voornamelijk business owners uit het bedrijfsleven, creatievelingen en maatschappelijke/non-profits bedrijven.

 Een samenwerking met ons heeft als doel: jou en/of het bedrijf ondersteunen op jouw manier. Een werkwijze die altijd werkt. Op kwalitatieve en innovatieve wijze dragen wij bij aan de structuur, core business en doelen van het bedrijf. Wij staan jou bij wanneer jij het nodig vindt. Denk aan projecten, opstarten of reorganiseren (structureren) van het bedrijf.

Naast het bieden van ondersteuning werken wij ook vanuit een samenwerkingsverband. Mocht het nodig zijn en uiteraard in overleg kunnen wij een advocaat en/of een notaris betrekken. Terwijl jij je focust op de business, focussen wij op de rest.

Kamp jij als business owner regelmatig met tijdgebrek? En mis je de ruimte om o.a. effectief bezig te zijn met de kernactiviteiten van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend met ons contact op een oriënterend gesprek!

Klik hier voor de diensten.

Samenwerken

 

Missie 

Virtual Care staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Door samen te werken aan effectief samenwerken, gaan we samen voor efficiëntie, structuur en groei. 

Visie

Een samewenrking met ons is meer dan alleen uitvoering. Zie ons als jouw sparringspartner, achtervang en rechterhand. Ons doel is jou ontzorgen met als doel bijdragen aan het succes van het bedrijf.

 

 

Succesvolle ondersteuning lever je door ervaring, maar in eerste plaats vanuit je persoonlijkheid!

Neem voor meer informatie contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.