Over mij

Mijn naam is Sonya, moeder van een prachtige dochter en trotste eigenaresse van Virtual Care. Ik heb Kaapverdische roots, wat er mede voor zorgt dat ik een echte liefhebber ben van zon en natuur. Naast vrij zijn, kun je mij ook blij maken met Netflix en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Ontzorgen zit in mijn genen. Als kind zijnde was ik altijd al creatief met mijn gedachten bezig. En nu zoveel jaar later is deze creativiteit uitgegroeid tot kwalitatieve en innovatieve support mogelijkheden.

Ik geloof niet in het aanleren van theorieën, tenzij ik daar het praktisch nut van inzie. Zie mij als sparringpartner en rechterhand.

Ik help jou ondernemen op jouw manier!  

Virtual Care

Als ondernemer kom je vaak handen en tijd tekort; daar ben ik! Met Virtual Care help ik ambitieuze ondernemers met organisatie, coördinatie, ondersteuning en begeleiding. Ik ondersteun je graag als vA-player, zodat jij je efficiënt kan focussen op jouw core business en de dingen die jij leuk vindt. Ik denk mee in oplossingen en door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ondersteun ik vanuit verschillende invalshoeken. Met mijn brede achtergrond breng ik overzicht, structuur en een procesmatige aanpak voor de weg naar rust en succes. Wat voor het ene bedrijf goed werkt, kan voor het andere bedrijf heel anders uitpakken. Daarom kijk ik naar iedere ondernemer apart en bied ik verschillende diensten aan, zo is er voor ieder bedrijf een passend pakket. De pakketten kunnen uiteraard ook op maat gemaakt worden.

Klik hier voor een uitgebreid beeld van mijn diverse diensten.

Groei en Bloei

Virtual Care staat voor kwaliteit, groei en bloei. Met Virtual Care draag ik graag bij aan jouw groei en bloei, voor een goede balans tussen werk en privé en voor meer (vrije) tijd en gemoedsrust.  

Wil jij ook Groeien en Bloeien

Neem voor meer informatie contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een goede vA-player ben je door ervaring, maar in eerste plaats vanuit je persoonlijkheid!

Sonya