Academy

Leren is veel meer dan alleen kennis op doen

iMPACT.

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en vaardigheidstraining om positieve impact te creëren, zowel op individueel niveau als in de bredere samenleving. We begrijpen dat wanneer mensen hun potentieel ontsluiten en hun vaardigheden aanscherpen, ze in staat zijn om de wereld om zich heen te veranderen. Onze workshops en masterclass zijn daarom gericht op persoonlijke, communicatieve en sociale vaardigheden. Naast workshops bieden we ook ‘Care for young talent’ programma. Een vierdaagse programma voor jongeren tussen de 14 en 26 jaar.

Ons aanbod

Algemene Voorwaarden

De masterclass Algemene Voorwaarden is een waardevolle educatieve ervaring voor (startende) ondernemers. Deze masterclass biedt deelnemers diepgaand inzicht in het belang van juridische overeenkomsten en algemene voorwaarden.

Tijdens deze masterclass leer je de juridische aspecten en implicaties van contracten begrijpen. Het resultaat van deze masterclass is dat je beter voorbereid bent om je bedrijfsbelangen te beschermen en te voldoen aan wettelijke vereisten. Ze verwerven waardevolle kennis en vaardigheden die van onschatbare waarde zijn bij het onderhandelen van contracten. 

De masterclass is een investering in de juridische integriteit van elke onderneming.

Presenteren als een baas

Presenteren als een baas is een onmisbare ervaring voor iedereen die zijn of haar presentatievaardigheden wil verbeteren en impact wil hebben op een publiek. 

Tijdens deze workshop leer je niet alleen de basisprincipes van effectief spreken, maar ook hoe je jouw boodschap krachtiger kunt overbrengen. Je ontdekt hoe je jouw stem en lichaamstaal kan gebruiken om charisma en geloofwaardigheid op te bouwen. Daarnaast worden technieken voor het opbouwen van een boeiende verhaallijn en het vasthouden van de aandacht van het publiek behandeld.

De workshop bied je de nodige tools en inzichten om met vertrouwen en overtuiging voor groepen te spreken en biedt waardevolle vaardigheden die van grote waarde zijn in diverse situaties. Van zakelijke presentaties tot spreekbeurten.

Projectmatig werken

De workshop Projectmatig werken is een cruciale stap voor professionals die streven naar efficiëntie en doelgerichtheid bij het beheren van projecten.

Deze workshop rust jou uit met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om projecten effectief te plannen, uit te voeren en succesvol af te ronden. Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol voor professionals in projectmanagement, maar voor iedereen die betrokken is bij het realiseren van doelstellingen binnen een bedrijf.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de voortgang kan volgen, knelpunten kan identificeren en passende acties kan ondernemen om projecten op koers te houden.

De resultaten van de training Projectmatig werken zijn tastbaar.

DISC

De ‘DISC’-training is een waardevol hulpmiddel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, gericht op het begrijpen en verbeteren van interpersoonlijke communicatie en relaties. De term ‘DISC’ staat voor vier dominante persoonlijkheidstypen: Dominant (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). Deze training is gebaseerd op het DISC-model.

Tijdens de DISC-training leer je je eigen gedragsvoorkeuren herkennen en begrijpen, evenals die van je collega’s, vrienden of familieleden. Dit inzicht helpt bij het verbeteren van communicatie, samenwerking en conflictoplossing.

Een ander belangrijk aspect van de DISC-training is de mogelijkheid om persoonlijke groei te stimuleren. Je leert hoe je jouw sterke punten kan benutten en aan je zwakke punten kunt werken om je prestaties en relaties te verbeteren.

Het is een waardevolle tool voor iedereen die streeft naar betere relaties en succes op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Sollicitatietraining

Een succesvol sollicitatieproces is van cruciaal belang voor individuen die streven naar loopbaangroei en nieuwe carrièrekansen. Deze training bied jou de kennis en vaardigheden die nodig zijn om jezelf effectief te presenteren aan potentiële werkgevers en concurrentievoordeel te behalen in de arbeidsmarkt.

Tijdens deze training leer je essentiële aspecten van het sollicitatieproces, zoals het schrijven van overtuigende cv’s en sollicitatiebrieven. Je ontwikkelt interviewvaardigheden. Daarnaast omvat de training strategieën voor het effectief zoeken naar banen, netwerken en onderhandelen over arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatietraining behandelt ook het belang van zelfreflectie en het identificeren van persoonlijke sterke punten en carrièredoelen. 

De resultaten van deze training zijn meetbaar, omdat je beter voorbereid bent om te concurreren in de arbeidsmarkt. Sollicitatietraining is een waardevolle investering voor iedereen die zijn of haar loopbaanvooruitzichten wil verbeteren.

Care 4 Young Talent (14-26 jaar)

‘Care for young talent’ is een instrument voor jongeren. Een vierdaagse programma voor jongeren tussen de 14 en 26 jaar. Een combinatie tussen workshop en event om kansrijke jongeren, bewuster te maken van henzelf en hun carrièremogelijkheden.

Het programma richt zich op het aanleren en versterken van niet-technische vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de moderne wereld. Het omvat een breed scala aan vaardigheden, zoals communicatie, samenwerking, empathie, probleemoplossing, time management en zelfbewustzijn.

Deze training helpt jongeren om effectiever te communiceren met hun leeftijdsgenoten, leraren, werkgevers en andere volwassenen. Het verbetert hun vermogen om in teamverband te werken, conflicten op te lossen en creatieve oplossingen te bedenken. Ze leren hoe ze zichzelf kunnen motiveren en doelen kunnen stellen.

Een van de belangrijkste aspecten van deze training is het ontwikkelen van emotionele intelligentie. Zij leren hoe ze hun emoties kunnen begrijpen en beheersen, wat leidt tot betere relaties en stressbeheersing.

De voordelen van deze training zijn aanzienlijk. Het vergroot hun zelfvertrouwen en maakt hen veerkrachtiger in het gezicht van uitdagingen. Het bereidt hen voor op een succesvolle overgang naar de arbeidsmarkt en draagt bij aan hun algehele welzijn. Het is een investering in de toekomst van jongeren, omdat het hen uitrust met de vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in een snel veranderende wereld.

Professional aan het woord

Laat je inspireren door een professional.

Ja, ik wil mij aanmelden!