Diensten

Business Support

Het is niet altijd gemakkelijk om de business draaiende te houden. Het vergt veel inspanning en er zijn veel zaken waar je rekening mee dient te houden. Wie zijn je (potentiële) klanten? Hoe goed ken je jouw (potentiële) klanten? Hoe overtref je klantverwachting? Hoe onderhoud en bouw je relaties? Hoe zorg je ervoor dat je de kernactiviteiten niet uit het oog verliest? Al deze vragen zijn nodig om de business draaiende te houden en maken deel uit van de kernactiviteiten.

Wij staan jou graag bij. Van plannen en organiseren tot begeleiden en uitvoeren.

Legal Support

Virtual Care ondersteunt organisaties bij contract management en (startende) ondernemers bij juridische verplichtingen. Denk daarbij aan het opmaken van juridische documenten, juridische administratieve werkzaamheden en correspondentie zoals klachten en bezwaarschriften. Op deskundige wijze en in een duidelijke taal adviseren wij bij verplichtingen en juridische vraagstukken die voor jouw bedrijf gelden.

Naast het bieden van ondersteuning werken wij ook vanuit een samenwerkingsverband. Mocht het nodig zijn en uiteraard in overleg kunnen wij een advocaat en/of een notaris betrekken. Terwijl jij je focust op de business, focussen wij op de rest.

Het is ons doel om jou meer tijd, ruimte en gemoedsrust te bezorgen, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw core business!

 

Omdat ieder bedrijf anders is, werken wij niet met vaste werkzaamheden. Elke samenwerking is 100% maatwerk. Wil je meer weten over de diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. 

Ondersteuning

Business Development: de groeimogelijkheden die het bedrijf wil ontwikkelen en implementeren.

Procesmanagement: de manier waarop de projecten georganiseerd, voorbereid, gepland en uitgevoerd worden.

Signalering en structurering, oriëntatie en coördinatie voor de lange termijn.

Begeleiding / Advies
Contract management

Sluiten van contracten, monitoren van uitvoering en deadlines en vastleggen van afspraken.

  • Algemene Voorwaarden
  • Samenwerkingsovereenkomst
  • Overeenkomst van opdracht
  • Verwerkersovereenkomst
  • Geheimhoudingsverklaring (NDA)
  • Privacybeleid
  • Garantieverklaring
  • Bezwaarschriften

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen gezamenlijk ruim 25 jaar aan kennis en kunde mee. Daarnaast zijn wij omringd door een netwerk die uit professionals bestaat.

Samenwerken met Virtual Care

Als Virtual Professional werken wij voornamelijk vanuit eigen locatie. Maar een persoonlijke connectie is voor ons erg belangrijk! Wij staan daarom altijd open voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met de diensten of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op voor een kosteloos adviesgesprek.